Klik hier voor Bio

In 1998 werd ik 32. Het jaar waarin ik koos voor een nieuw leven. Ik vertrok naar een onbekende stad, het centrale middelpunt van Nederland, kocht een knus appartement en bouwde mee aan een uitdagende start-up in de zakelijke dienstverlening. Dat nieuwe leven was het leven dat ik écht wilde. Een leven met veel vrijheid, nieuwe ontdekkingen en groei. Het raakte de passie in mij aan, die al heel lang wilde branden. Er moest een nieuwe vrouw in mij geboren worden. Een vrouw die óók de hartstocht voor het wezen vrouw zou ontdekken.

Mijn eerder traditioneel hetero bestaan, met drie vriendjes in de puberteit en daarna zeven jaar samenwonen met een zachte lieve man, bracht mij niet wat ik wilde ervaren en voelen. Ik wilde het liefst elke dag verwondering ervaren, kunnen groeien & ontwikkelen. Ik besefte dat ik het roer helemaal om wilde gooien en deed dat vastberaden. Ik liet alles achter, nam enkel mijn auto, kleding en muziekinstrumenten mee en begon aan een nieuw leven.

Nu als energieke vijftiger weet ik dat ik vooral vuur en passie door mijn aderen wilde voelen stromen. Zo vaak mogelijk. Liefde en hartstocht met een vrouw beleven raakte alles op een intens en diep niveau in mij aan. Avonturen en veel ontmoetingen kleurden de eerste periode van dat spannende leven. Al die ervaringen en drie liefdes met vrouwen hebben mij veel geleerd. Inmiddels ben ik wijzer, rijper en rustiger geworden. Of ik nogmaals de liefde met een wijze, interessante vrouw zal beleven blijft een mysterie en verrassing.

In deze tweede helft van m’n leven is het LEVEN vooral mijn grote liefde geworden. Gevuld met zingeving en rust, in een fijne balans met dynamiek, culturele expressie en interessante ontmoetingen. Ik ben nog steeds gericht op innerlijk diep ervaren en qualitytime. Voor mij is dat essentieel om een leven te leiden dat werkelijk kan bijdragen. Want dat is wat ik graag wil: wezenlijk maatschappelijk bijdragen.

Passie loopt als een rode draad door mijn leven en is de kleurrijke ingrediënt voor overgave. Overgave aan het leven, overgave voor allerlei vormen van expressie. Ik leef graag met een vol hart want geven wordt dan ook eenvoudig. De creativiteit die tevens daardoor ontstaat zet ik in op diverse manieren, om bij te dragen aan groei, transformatie en geluk van anderen. Die levensinvulling maakt mij gelukkig.

Liefde is de bron voor alles dat groei en bloei brengt. Laat je op deze site verleiden en bekoren door de beelden, woorden en muziek. Het thema liefde, emotionele verbondenheid en intense hartstocht met een vrouw, staat centraal in dit boek Hartstocht tussen Vrouwen. Mijn debuutboek Helende schoonheid van Zelfreflectie verscheen begin 2018. Mijn tweede boek De Vriendschapsfamilie verschijnt naar verwachting eind 2018/begin 2019.

Ik zet graag ingrijpende thema’s in het licht, om wakker te schudden, de geest te verruimen, moed te stimuleren, het beïnvloedt namelijk de kwaliteit van ons leven!

Miranda Nanda Maria van Dijk

Voor mijn Diepte-Programma TRANSFORMATIE NAAR BEVRIJDING
en EIGEN ONDERNEMING zie HUMAN TRANSFORMATION PROJECTS

 

Hier de link naar mijn persoonlijke website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.